Wandelen

info

Word lid van onze wandelgroep!

Wijzigingen als gevolg van coronamaatregelen vind je in de rubriek PRIKBORD

Voor een bescheiden bedrag wordt je lid van onze wandelafdeling. Je krijgt dan alle informatie van de club via de nieuwsbrieven, je praat mee op de jaarvergadering en bent welkom bij al onze activiteiten (behalve hardloop-, atletiek- en bootcamptrainingen).
Zie de contributietabel bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie.

Om kennis te maken mogen niet-leden meewandelen voor €1,00 per keer.

We wandelen ong. 2 uur in een matig tempo. Ook heel geschikt als je door blessures tijdelijk niet kunt hardlopen!

Zondag 9.00 uur vanaf het clubhuis
Behalve: elke eerste zondag van de maand, dan starten we ergens anders. In de even maanden vanaf 's-Heerenvijvers, in de oneven maanden op een locatie buiten Oirschot. Je krijgt daarover een e-mail- of appbericht en het staat op PRIKBORD.

Woensdag 13.30 uur vanaf 's-Heerenvijvers

  

Coördinator: Martien van Geenen martienvangeenen@planet.nl
Begeleiders: Toon de Croon, Toos de Croon, Wim Verhagen, Hennie van Rijt

  

Tijdje niet hardgelopen? Geblesseerd?
Haak aan bij onze wandelgroep! Goeie klets en koffie na!

Nieuws

24 jan '22

Kogelring voor de indoorwedstrijden

Op zaterdag 5 februari hopen we voor onze jeugd een serie indoorwedstrijden te kunnen organiseren in Sportcentrum De Kemmer. Binnenkort staat de informatie in de AGENDA.

Nu willen we daar ook gaan kogelstoten. En... dan heb je een kogelring nodig. Die kosten "in de winkel" tussen 1900 en 3600 euro! René van de Ven heeft er zelf een gemaakt, zie de foto. Kosten: 224 euro aan materiaal en een zaterdagmiddag. Mooi werk, René!

15 jan '22

Hier hebben we op gewacht...!

Nu de corona-maatregelen voor sport zijn versoepeld, mogen we weer in groepen lopen. Lees de vandaag naar alle leden verzonden Nieuwsbrief of het bericht op PRIKBORD voor de trainingsmogelijkheden vanaf zondag 16 januari.

30 dec '21

Bali-Runners ronden het jaar af

Vandaag waren Bali-Runners Henk van Gerven, Kees Smetsers, Antoinet Hems en Elia Deenen in de Drunense Duinen om hun laatste kilometers van 2021 af te werken. Henk, die oorspronkelijk het doel had om de eerste 3 maanden van het jaar 1000 kilometer te lopen en dat vlot haalde, had dat inmiddels bijgesteld naar 3000 km in heel 2021 en kwam vandaag tot 3005 km. Kees overtrof zijn doel van 2021 km in een jaar en liep er tot en met vandaag 2510.

Goed gedaan mannen!

Bekijk de foto's van de Bali-Runners in het FOTOBOEK

Home knop