Wandelen

Word lid van onze wandelgroep!

LET OP: er kunnen nog wijzigingen komen als de coronamaatregelen dat vereisen. Kijk hiervoor op de rubriek PRIKBORD.

Voor een bescheiden bedrag wordt je lid van onze wandelafdeling. Je krijgt dan alle informatie van de club via de nieuwsbrieven, je praat mee op de jaarvergadering en bent welkom bij al onze activiteiten (behalve hardloop-, atletiek- en bootcamptrainingen).
Zie de contributietabel bij ALGEMENE INFO > Ledenadministratie.

Om kennis te maken mogen niet-leden meewandelen voor €0,80 per keer.

We wandelen ong. 2 uur in een matig tempo. Ook heel geschikt als je door blessures tijdelijk niet kunt hardlopen!

Het programma van de wandelgroep:
- Elke zondag om 9.00 uur vanaf het clubhuis, behalve: elke eerste zondag van de maand. Dan starten we ergens anders, in de even maanden vanaf 's-Heerenvijvers, in de oneven maanden op een locatie buiten Oirschot. 

- Elke woensdag om 13.30 uur vanaf 's-Heerenvijvers.

Afwijkingen van het programma komen op deze website (PRIKBORD).

Coördinator: Martien van Geenen martienvangeenen@planet.nl
Begeleiders: Toon de Croon, Toos de Croon, Wim Verhagen, Hennie van Rijt

Nieuws

15 sep '21

Grote Clubactie 2021: Ook wij doen mee!

Op zaterdag 18 september 2021 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie!

Désirée Vasen en Digna van der Sloot hebben vorig jaar aangegeven dat zij de Grote Clubactie zouden willen organiseren en dus doet Atletiek Oirschot ook mee. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen, waarvan de opbrengst naar de jeugdactiviteiten gaat.

Hoe werkt het? Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf zaterdag 18 september gaan onze jeugdleden loten verkopen (€ 3,- per stuk) en van de opbrengst gaat € 1,90 naar onze clubkas en € 0,50 naar het kind dat het lot verkoopt.

Op dinsdag 19 oktober en donderdag 28 oktober kunnen de lotenboekjes worden ingeleverd in het clubhuis. De kinderen kunnen voor de training de boekjes inleveren en na de training kunnen ze dan het geld ophalen.

Koop een lot bij onze jeugdleden en steun hiermee onze jeugd! Klik op onderstaande link.

https://lot.clubactie.nl/lot/atletiek-oirschot/avoirschot/292928

Veel succes.

12 sep '21

Alissa heeft de inzetbeker echt verdiend

Na afloop van de prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen Meerkamp reiken we elk jaar de inzetbeker uit. Die is voor het jeugdlid dat zich naar oordeel van de jeugdtrainers het afgelopen jaar het best heeft ingezet. Hierbij tellen niet alleen de sportprestaties, maar ook ambitie en de bereidheid om de trainers te helpen. De inzetbeker was vandaag voor Alissa van der Sloot, waarvoor we haar hartelijk feliciteren. Echt verdiend! 

12 sep '21

Zonnige Clubkampioenschappen Meerkamp

Vandaag waren weer de Clubkampioenschappen Meerkamp, waaraan voornamelijk onze jeugd deelnam. De foto's staan al in het FOTOBOEK.

De uitslagen, waarvan de PR's nog niet zijn bijgewerkt, staan hier.

En misschien schrijft er wel iemand een verslagje? Het hoeft niet lang te zijn. Stuur het naar promotie@atletiekoirschot.nl

Home knop