Ledenadministratie

Aan- en afmelden als lid

  

LET OP: het digitale inschrijfformulier hieronder werkt tijdelijk niet.
Je kunt de in het digitale formulier gevraagde gegevens per mail naar de ledenadministratie sturen. Of je vult het papieren inschrijfformulier in, dat in het clubhuis ligt (leg het dan achter de balie). 

Afmeldingen, adreswijzigingen of een ander e-mailadres kun je per mail doorgeven aan de ledenadministratie 

Als lid van Atletiek Oirschot mag je meedoen aan alle trainingen en activiteiten van de club. Je wordt ook automatisch lid van de Atletiekunie.

Als je daarnaast een wedstrijdlicentie aanvraagt opent dat de weg naar deelname aan officiële Atletiekunie-wedstrijden en kun je meestrijden voor een plek op het podium.

ALS LID HOOR JE ER ECHT BIJ!

Contact bestuur: Cees van Eijk

Ledenadministratie: Hans Hoogmoet

Contributie

Reglement

  1. Het contributiejaar loopt van 1 januari tot 31 december.
    Nieuwe leden betalen eenmalig inschrijfgeld en de bijdrage voor de Atletiekunie voor het lopende jaar.
    De resterende maanden van het jaar worden naar rato in rekening gebracht. 
  2. Bij voortijdse opzegging wordt geen contributie verrekend, ook niet als de contributie per half jaar wordt geïncasseerd.
  3. Er wordt een rekening verzonden met de verschuldigde contributie. Deze wordt via automatische incasso geïnd op 1 maart of – bij betaling per half jaar – op 1 maart en 1 juli. Nieuwe leden worden automatisch aangemeld als lid van de Atletiekunie. De bijdrage aan de Atletiekunie wordt bij iedereen op 1 maart geïncasseerd.
  4. Opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 december te gebeuren, onder meer omdat dan door ons de afdracht aan de Atletiekunie wordt gedaan. 

Tijdens de algemene ledenvergadering op 26 februari 2024 is de jaarcontributie vastgesteld:

Jeugd
mini-pupillen (U8)                          : €   70,50 inclusief wedstrijdlicentie
pupillen C, B, A (U9 t/m U12)        : €   80,00 inclusief wedstrijdlicentie
junioren D, C, B, A (U14 t/m U20) : € 104,50 inclusief wedstrijdlicentie
Bij de bepaling van de contributie wordt uitgegaan van de categorie op 1 januari van het lopende contributiejaar. Zie de rubriek "Leeftijdscategorieën".

Volwassenen
recreanten                                     : € 100,00
wedstrijdlicentie                             : €   27,00
Leden die voor 1-1-2018 lid waren en op dat moment 65 jaar of ouder betalen een lager bedrag. Info bij de ledenadministratie.

Eenmalig inschrijfgeld
jeugd en volwassenen                  : €    20,00
Het inschrijfgeld is voor de te maken administratiekosten en voor een clubshirt van de vereniging.

Overige leden 
wandellid                                       : €    34,50
Wandelleden betalen geen inschrijfgeld (krijgen geen clubshirt) en geen Atletiekuniebijdrage (ze worden niet aangemeld bij de Atletiekunie). Iemand die wandellid is mag alleen meedoen met het wandelen.

unielid categorie 41/42                  : €   0,00​​​​​​.
Unieleden zijn niet-leden die bij onze vereniging actief zijn als trainer of jurylid. Ze worden aangemeld bij de Atletiekunie, zijn daar verzekerd en kunnen cursussen volgen. 

Tijdelijk lid                                    : € 35,00 per 3 maanden
Het tijdelijk lidmaatschap is ingevoerd om sporters van andere verenigingen de gelegenheid te geven tijdens b.v. de zomerstop hun conditie op peil te houden. Ook deelnemers aan de trainingen voor de halve marathon Eindhoven worden tijdelijk lid. Deze leden worden aangemeld bij de Atletiekunie en zijn daar verzekerd. Ze hoeven geen inschrijfgeld te betalen en ontvangen geen clubshirt.

Losse trainingen                          : €   2,00
Alleen voor de recreantentrainingen op zondag en woensdag.

Bericht van 6 september 2023:
Door de inflatie hebben veel gezinnen het financieel moeilijk en kunnen ze hun kinderen niet geven wat wenselijk is voor hun ontwikkeling. Om ze te helpen is er een landelijke organisatie opgericht: de STICHTING LEERGELD. Je kunt hier een aanvraag doen voor een bijdrage aan bijvoorbeeld schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagspakket. Alle info: www.leergeldbest.nl

ATTENTIE: onderstaand aanmeldformulier werkt niet meer

  

Je kunt de in het digitale formulier gevraagde gegevens per mail naar de ledenadministratie sturen. Of je vult het papieren inschrijfformulier in, dat in het clubhuis ligt (leg het dan achter de balie). 

Afmeldingen, adreswijzigingen of een ander e-mailadres kun je per mail doorgeven aan de ledenadministratie 

Inschrijfformulier

Kruis aan wat van toepassing is
Geslacht

Doorlopende machtiging

Afschrijving

Nieuws

25 May '24

Naar de Bossche Bollen

Het weer beloofde alleen maar nattigheid, tot gisteravond waren de voorspellingen regen, regen, regen. Maar vanmorgen klaarde het op en toen we om 9 uur bij Reny in de Lopensestraat van start gingen was het droog. En het bleef droog! Met 14 lopers trokken we door landgoed Heerenbeek, landgoed Velder, door Boxtel, richting Den Bosch. Langs de Essche stroom ging het even mis: we kwamen bij een hek, waar je normaal even langsloopt, maar door het hoge water was dat geen optie. Dus terug maar weer tot we de sloot over konden en toen doemde al snel de Sint Jan op aan de horizon. Wat een prachtig gezicht! En wat een beleving om daar naar toe te lopen door het Bossche Broek! Het mooie is dan dat je uit de polder komend drie straten verder al voor de basiliek staat. 

Gauw een groepsfoto gemaakt en door naar het eigenlijke doel van deze tocht: de Bossche bollen van Jan de Groot!

Foto: staand Corné, Marc, Joan, Arianne, Nicole, André, Bas, Edwin, Reny, Henriëtte, Jeroen. Zittend Ria, Ad, Anne

23 May '24

Baanwedstrijd met een plensbui

De eerste baanwedstrijd technische onderdelen van dit jaar zou eind mei toch met een prima weertje moeten kunen plaatsvinden. Lang leek het daar ook op, maar uiteindelijk was het toch weer raak en moesten we de wedstrijd stilleggen vanwege een plensbui. We konden de wedstrijd daarna hervatten maar liepen daardoor - excuses - flink uit. Superprestaties bleven mede daardoor ook uit, maar er werden wel een aantal PR's verbeterd en degenen die dat niet lukten hebben weer wat wedstrijd ervaring op kunnen doen en kunnen het zien als een extra training.

Dank aan juryleden Laura, Digna en Jac voor het mogelijk maken van de wedstrijd. Op dinsdag 11 juni is wedstrijd 2 en dan hopen we dat ein-de-lijk wat zon mogen beleven.

21 May '24

Baanwedstrijd 800 m met clubrecord

Vanavond was er tussen de buien door nog even een baanwedstrijd: de 800 meter. Het lijkt niks, nog geen kilometer, maar je gaat helemaal total loss! Er waren 10 deelnemers, de trouwe bezoekers van de baantrainingen van Martien van de Ven. Ze werden allemaal eerste in hun categorie, behalve Ad van Zelst, maar die stond met een mooie tweede plaats ook op het podium.

Martien van de Ven wist het clubrecord M75 met een halve minuut te verbeteren.

Home knop