Nieuws

31 Dec '14

Laatste clubrecord van het jaar

Vandaag perste Frans van der Staak er in Hilvarenbeek nog een clubrecord M60 uit op de 10 km. Zijn tijd van 39:42 minuten was 21 seconden sneller dan het al op zijn naam staande clubrecord. Frans stond als 3e man op het podium bij de M55.

   

   

foto uit archief

28 Dec '14

Oscar Mulder en Marjon de Kok winnaars Auwjaorscross

Onder zeer zware omstandigheden won Oscar Mulder van Eindhoven Atletiek vandaag de Auwjaorscross. Hij nam vanaf de start een voorsprong die hij uitbouwde tot een comfortabele 32 seconden op de nummer 2.

Bij de vrouwen was Marjon de Kok van Prins Hendrik uit Vught de snelste. Zij moest er echt voor knokken om een kleine voorsprong van 6 seconden op haar achtervolgster vast te houden.

   

    

foto (Ad van Zelst): start van de mannenwedstrijd. Latere winnaar Oscar Mulder heeft nummer 55

28 Dec '14

Martien en Nellie winnen thuiswedstrijd

Ze zijn wel wat gewend, onze beroepscrossers. Maar dit parcours vonden ze toch ook wel heftig. Martien van de Ven won met ruime voorsprong zijn categorie M65 en stond zelfs als 2e op het podium bij de M55. Nellie van Beers (V55) schudde na 1 ronde Anne Rindt van zich af en nam ruim afstand. Ook zij stond als 2e op het podium bij de V45.

   

   

foto (Ronald van de Vondervoort): Nellie van Beers in het Kemmerbos. 

26 Dec '14

Op de valreep: CR voor René van de Ven

Tijdens de jaarlijkse indoormeeting in Gent op 2e kerstdag kwamen Martien en René van de Ven in actie. Beiden liepen de mijl (1609 m) op de indoorbaan en René kwam ook in actie op het kogelstoten. Het kogelstoten leverde een verdienstelijke 4e plaats op met 10,92 m, iets meer dan een halve meter onder zijn eigen clubrecord. Op de mijl indoor stond bij de senioren nog geen tijd, dus het was voor René een koud kunstje om wat neer te zetten. Toch ging hij zoals altijd voluit en kwam hij volledig kapot over de finish in 6:10.41min. Martien was op jacht naar zijn eigen Nederlands record op de mijl, dat hij vorig jaar liep tijdens dezelfde meeting. Hij liep een sterke race, maar kwam uiteindelijk 0.32 sec. (één stap!) tekort om zijn tijd van vorig jaar aan te scherpen. "Iets te hard gestart" was het oordeel achteraf.

   

Archieffoto

21 Dec '14

Vierde podium voor Nellie van Beers

Vier crossen hebben we dit seizoen achter de rug en voor Nellie van Beers waren dat 4 podiumplaatsen. Ook in Sint Oedenrode werd ze weer 1e met een moie voorsprong op de nummer 2. 

  

foto Pieter van Esch

14 Dec '14

l'Avant Sylvestrecross voor Martien van de Ven

Ook in Reusel stond er geen maat op Martien van de Ven. Met ruime voorsprong won hij de categorie M65. 

 Foto (Pieter van Esch): Martien voert het veld aan 

7 Dec '14

Martien van de Ven op dreef in Deurne

Nu er dit weekend geen wedstrijd was in de Kempische Crosscompetitie week Martien uit naar de LIMBRA-competitie. Ze zullen hem leren kennen daar: 1e bij de M65! 

  

archieffoto

30 Nov '14

Spannende strijd in Bladel

Spannende strijd vandaag bij onze corifeeën: bij de No-Limits Najaarscross in Bladel won Nellie van Beers met 4 seconden voorsprong bij de V55. Martien van de Ven bleef bij de M65 de nummer twee 7 seconden voor. 

 

foto: Martien van de Ven (archief) 

23 Nov '14

Frans van der Staak 2e in Ell

Weer een podiumplaats voor Atletiek Oirschot. Frans liep in Ell naar een mooie 2e plaats bij de M60. Hij kwam met zijn tijd van 1:27:52 maar 5 seconden tekort op het clubrecord M60, dat overigens al op zijn naam staat. 

  

foto archief

16 Nov '14

Twee eerste plaatsen in Veldhoven

Het crossseizoen is weer begonnen. En Atletiek Oirschot heeft dat goed ingezet met twee eerste plaatsen bij de Witvencross. Martien van de Ven won de categorie M65 en Nellie van Beers de V55. Wordt het weer hetzelfde als vorig jaar? 

  

archieffoto

9 Nov '14

Martien van de Ven wint in Stiphout

Vandaag heeft Martien het crossseizoen geopend met een overwinning. Bij de Molenvencross finishte hij ruim voor de nummer twee in de categorie M60. 

archieffoto

2 Nov '14

Cees Koppen 3e in eindstand Wegcompetitie

De Valkenloop in Valkenswaard was de laatste wedstrijd van de Runamine Kempische Wegcompetitie 2014. Cees Koppen had aan een 14e plaats genoeg om de 3e plaats bij de M55 in de competitie veilig te stellen.

Door bestuurlijke problemen bij de Kempische Weg- en Crosscompetitie is het onzeker of hier nog een vervolg aan wordt gegeven. Mede hierdoor is de website van de KCC/KWC al enige tijd uit de lucht.

archieffoto

2 Nov '14

Nellie van Beers weer op het podium

Onder prachtige weersomstandigheden, maar wel veel wind, werd de Valkenloop in Valkenswaard gehouden. Nellie van Beers behaald een mooie tweede plaats in haar categorie V55. Haar tijd op de halve marathon was 1:38:09 uur. 

  

foto uit archief

26 Oct '14

Tineke van den Heuvel 3e in Etten-Leur

Bij de Marathon Brabant die vandaag in Etten-Leur is gehouden, is Tineke van den Heuvel derde geworden bij de halve marathon categorie V55. Met haar tijd van 1:47:50 uur nam ze een ruime voorsprong op de nummer 4.

archieffoto

18 Oct '14

Oriëntatieloop voor René van de Ven

Op het laatste moment werd de oriëntatieloop door AVGM afgelast. Maar Martien van de Ven wist nog snel een mooi alternatief te organiseren in de omgeving van ’s Heerenvijvers.

Zeven teams liepen de omloop met 12 controleposten over een afstand van 5 kilometer, hemelsbreed gemeten, dus uiteindelijk werden er een paar kilometers meer afgelegd.

Winnaar werd René van de Ven, die met 56 minuten veruit de snelste tijd klokte. Dat goed oriënteren belangrijker is dan hardlopen, bewees Cees van de Schoot, die al wandelend vaak de kortste route nam, wat hem de 2e plaats opleverde.

De 3de plaats werd behaald door Marjolein van Kuringen en Judi van Vroonhoven, die voor de eerste keer aan de start stonden bij een oriëntatieloop. Een mooie prestatie!

foto: Daan en Tjeerd Lieshout waren er ok bij 

12 Oct '14

Nellie van Beers 1e in Eindhoven

Vandaag heeft Nellie van Beers bij de Halve marathon Eindhoven de eerste plaats behaald in de categorie V55. Met haar tijd van 1:38:36 uur nam ze anderhalve minuut voorsprong op de nummer 2.

Bij de Mannen 60 werd Frans van der Staak 3e. 

  

foto: Nellie passeert de finish

5 Oct '14

Drieslag voor Roland van Loon

Ook de derde ronde van het NK Oriëntatielopen, de long distance, wist Roland van Loon te winnen. In de bossen van Beekhuizerzand bij Harderwijk wist hij zijn grootste concurrent, de winnaar van vorig jaar, te verslaan! Roland was de snelste van alle categorieën. Drie Nederlandse Kampioenschappen op rij!

21 Sep '14

Roland van Loon ook NK oriëntatielopen middle distance

Opnieuwe werd Roland van Loon Nederlands Kampioen Oriëntatielopen, nu op de middelafstand. De wedstrijd werd gehouden in de bossen van het nationale park Drents-Friese Wold bij Diever. Roland was bovendien van alle categorieën de loper die het snelste de afstand aflegde.

21 Sep '14

Tien clubrecords op één dag!

De Clubkampioenschappen Meerkamp leverden dit jaar maar liefst 10 nieuwe clubrecords op. Martien van de Ven etaleerde nogmaals zijn topvorm van dit jaar door op 6 van de 7 onderdelen een nieuw record te behalen bij de Mannen masters 65.

Bij de Vrouwen masters 40 deed Eveline Timmermans haar eerste meerkamp ooit en verbeterde meteen 4 clubrecords die al sinds 1999 stonden. Gefeliciteerd! 

  

foto: Eveline bij het kogelstoten: CR!

19 Sep '14

Martien van de Ven heerst nu ook op de 800 m

Bij de Flying Kiwi BNO instuifwedstrijden in Vught heeft Martien het clubrecord op de 800 meter, categorie M65, met bijna 20 seconden verbeterd. Zijn tijd: 2:46.57 min. Het oude record stond op naam van Ad van Zelst. 

archieffoto

13 Sep '14

Mark van Kessel wint de Oirschotse Stoelloop

Beetje warm nog en wat wind, maar wel mooi weer. Onder deze omstandigheden won Mark van Kessel uit Deurne de Oirschotse Stoelloop. Hij bleef met zijn tijd van 33:02 meer dan een minuut verwijderd van het parcoursrecord. Snelste vrouw was Marjon van der Wansem uit Etten-Leur met een tijd van 38:47 min.

Snelste van onze leden was Roland van Loon in 39+ minuten.

Met 240 deelnemers bleven we net iets onder het aantal van vorig jaar (255). Wel weer een grote deelname uit onze eigen vereniging. 

  

12 Sep '14

Martien scoort weer 2 keer

Bij de instuif baanwedstrijden in Gemert heeft Martien van de Ven weer twee keer gescoord: CR's op de 1000 meter en op de 400 meter, categorie M65. De records stonden nog open, maar opmerkelijk is dat ze allebei sneller zijn dan Martien's CR's op dezelfde afstand in de categorie M60! 

3 Sep '14

CR voor Martien, 1e plaats René

Bij de baanwedstrijden Memorial René Thomas in Tessenderlo België vestigde Martien van de Ven een clubrecord op de 10.000 meter met een tijd van 43:07.97 minuten. Het record stond nog open.

Bij dezelfde wedstrijden werd René van de Ven 1e bij het speerwerpen Mannen senioren, met een worp van 48,36 meter.

  

foto uit archief

3 Sep '14

Rondje Kemmer slaat aan!

Ons eerste Rondje Kemmer, een 10 km-loop ter vervanging van de wedstrijd in de Notel, is goed aangeslagen. Er deden 70 lopers mee, waarvan 5 gastlopers van onze club. De meeste deelnemers liepen de hele afstand. Het was een mooie generale voor de Oirschotse Stoelloop op 13 september. 

31 Aug '14

René van de Ven Zuid-Nederlands kampioen speerwerpen

Vandaag waren in Weert de Zuid-Nederlandse kampioenschappen baan voor senioren. René er naar toe. En ja hoor, een 1e plaats bij het speerwerpen! Kampioen van Zuid-Nederland! 

Archieffoto

29 Aug '14

Nederlands Record Martien van de Ven

Bij de Open Meeting van SACN in Neerpelt liep Martien vandaag de Uurloop op de baan. Hij verbrak daarbij het 10 jaar oude Nederlands Record* in zijn leeftijdsklasse M65. Het oude record stond op 13.117 km, Martien wist er 684 meter bij te doen en kwam tot 13.801 km. (later meer)

* Onder voorbehoud van goedkeuring door de recordcommissie

  

foto: Martien nog wat wazig na zijn recordrace.

23 Aug '14

Nellie van Beers 1e in Best

In de Ronde van Naastenbest werd Nellie van Beers eerste op de 10 km in de categorie V45. Cees Koppen stond ook op het podium, hij werd 3e bij de M55.

Archieffoto

22 Aug '14

Weer een clubrecord voor Martien van de Ven

En weer heeft Martien van de Ven een clubrecord verbeterd! Het gaat om zijn eigen record op de 3000 meter baan, waarvan hij in Uden 9 seconden wist af te knabbelen. 

foto uit archief

6 Aug '14

Martien van de Ven verbetert 8 jaar staand Clubrecord

Bij de Herentalse Atletiekmeeting heeft Martien van de Ven het clubrecord op de 5000 meter baan verbeterd met bijna 3 minuten. 

Het oude record stond op naam van ons oudlid Laurent Linssen.  

Martien schrijft: "Woensdag 6 augustus heb ik deel genomen aan een 5000m in Herentals. Ik had een schema gemaakt van 1.40 per ronde en kon dat 8 ronden vast houden. Daarna 5 seconden verval. Resultaat 20.55,61 min. 
 

30 Jul '14

Clubrecord Martien van de Ven, René van de Ven eerste

Bij de atletiekmeeting in Lanaken (B) behaalde René van de Ven een eerste plaats bij het speerwerpen. Martien van de Ven verbeterde zijn eigen clubrecord op de 3000 meter met 0.44 seconde. Martien startte in het geweld van enkele erg snelle lopers wat te snel (1000 m in 3:54 min) en viel daardoor in de tweede helft van de wedstrijd terug. Hij was uiteindelijk niet tevreden met zijn tijd, ondanks het feit dat hij toch zijn CR aanscherpte. 

Archieffoto van Martien van de Ven

30 Jul '14

Roland van Loon gehuldigd

Vandaag werd Roland van Loon officieel gehuldigd voor het behalen van het NK Oriëntatielopen op 29 juni. In het bijzijn van familieleden en enkele clubleden hield burgemeester Ruud Severijns een toespraak en overhandigde Roland een bos bloemen en een geschenkbon. 

21 Jul '14

Twee 1e plaatsen in Kasterlee

Het was weer een mooie dag in Kasterlee. Het busje, het bier, de frites. En, o ja, het lopen. Door het warme en drukkende weer waren de tijden niet geweldig. Maar we behaalden wel twee eerste plaatsen: Nellie van Beers op de 16 km en Leny de Croon op de 10 km. Allebei kwamen uit in de categorie Vrouwen Veteranen III (V55).

  

foto: Nellie op het podium in Kasterlee

20 Jul '14

René van de Ven wint bij speerwerpen

Na een lange blessure begint René er weer een beetje in te komen: bij de Wageningse Loop- Sping- en Smijtweek behaalde hij een eerste plaats bij het speerwerpen senioren, met een worp van 50,99 meter. 

14 Jul '14

Bert van Hoof overleden

Vandaag kregen we het droevige bericht dat ons trouwe lid Bert van Hoof is overleden. Bert heeft jaren gekampt tegen een ernstige ziekte, die aanvankelijk overwonnen leek. Maar ruim een jaar geleden was het weer mis. Hij heeft gevochten voor wat hij waard was en alles aangegrepen om het leven vast te houden.

Onze gedachten gaan uit naar Marita en de kinderen en kleinkinderen van Bert. We zullen hem allemaal verschrikkelijk missen vanwege zijn goedmoedig karakter. Bert is 62 jaar geworden. 

29 Jun '14

Roland van Loon Nederlands Kampioen!

Nadat hij er vorig jaar kort bij was is Roland nu in zijn missie geslaagd: vandaag werd hij Nederlands Kampioen Oriëntatielopen op het onderdeel sprint in de categorie M40.

27 Jun '14

Twee eerste plaatsen in Eindhoven

Bij de Karpenrun in Eindhoven behaalde AV Oirschot twee eerste plaatsen. Ruud van Woensel won de categorie M55, Nellie van Beers werd eerste bij de V55.

foto: Ruud van Woensel 

20 Jun '14

Martien van de Ven vestigt clubrecord

Vandaag deed Martien van de Ven mee met de Asterix Baanwedstrijden 2014. Hij stelde het nog openstaande clubrecord op de 3000 meter in de categorie M65 vast op 12:16.54 minuten. 

archieffoto

18 Jun '14

Hardloopcursus afgerond: 14 geslaagden

Vanavond hebben we de hardloopcursus 2014 afgerond. Van de 18 inschrijvers hebben er 14 de cursus met goed gevolg afgerond. Vanavond kregen ze van de trainers Cees van de Schoot en Pieter van Esch de certificaten uitgereikt (trainer Toon de Croon was wegens vakantie afwezig). Inmiddels hebben 5 cursisten zich aangemeld als lid! 

Foto: Pieter van Esch rijkt de diploma's uit.

17 Jun '14

Martien van de Ven werpt CR discus

Vanavond heeft Martien van de Ven bij de Interne Baanwedstrijden zijn eigen clubrecord discuswerpen categorie M65 met maar liefst 1,5 meter verbeterd. Het staat nu op 21,83 meter.

Bekijk de foto's van de wedstrijden in het FOTOBOEK.

  

Foto: helaas geen plaatje van het discuswerpen, maar Martien was ook behulpzaam bij het hoogspringen.

16 Jun '14

Ad van Zelst wint in Maastricht

Het parcours van Maastrichts Mooiste was dit jaar een stuk zwaarder door twee kilometerslange beklimmingen, waaronder de Sint Pietersberg. Evenals in 2012 werd Ad van Zelst eerste M65 in de wedstrijd over 10 engelse mijlen. Er waren 21 deelnemers in de categorie.

2 Jun '14

Nellie van Beers pakt 1e plaats in Haaren

Nellie van Beers is nog steeds in vorm. Bij de Tuin van Brabantloop in Haaren behaalde ze een 1e plaats bij de Vrouwen (alle categorieën). 

  

foto uit archief

7 May '14

UPDATE: René van de Ven geslaagd voor scheidsrechter én starter

Na onlangs het brevet scheidsrechter te hebben behaald is René van de Ven nu ook geslaagd voor het diploma starter. Naast Martien van de Ven hebben we nu met René twee gekwalificeerde mensen in huis die als scheidsrechter en starter mogen optreden bij atletiekwedstrijden. 

5 May '14

Eerste inzetbeker voor Thijs!

Afgelopen dinsdag hebben we een nieuwe prijs uitgereikt: de INZET-beker. Deze is bedoeld voor een jeugdlid dat zich qua inzet extra heeft onderscheiden (bepaald door de jeugdtrainers). 

De eerste winnaar is Thijs van den Brand. Thijs laat zich al jaren van zijn beste kant zien door fanatiek mee te doen tijdens de trainingen en door bijna als enige van de jeugdleden meerdere wedstrijden per jaar mee te doen. Het afgelopen jaar liep hij zelf als enige alle crossen van de Kempische Crosscompetitie mee! Alle trainers zijn het er  over eens dat Thijs deze wisselbeker dit jaar verdiend heeft. Proficiat Thijs!
 

21 Apr '14

Nellie van Beers verbetert clubrecord

Vandaag heeft Nellie van Beers haar eigen clubrecord op de 15 km bij de V55 met maar liefst 7 minuten verbeterd! Dat was bij de Paasloop in Boxtel. 

archieffoto

19 Apr '14

Ruud van Woensel wint weer

Ruud van Woensel bevestigde vandaag zijn goede vorm door in de Taxandria Vennenloop te Oisterwijk de categorie M55 te winnen. 

foto Cees Snepvangers

15 Apr '14

René van de Ven geslaagd voor scheidsrechter

Na het volgen van de Atletiekunie-cursus is René vandaag geslaagd voor het examen scheidsrechter. Naast Martien van de Ven hebben we nu met René twee gekwalificeerde mensen in huis die als scheidsrechter mogen optreden bij atletiekwedstrijden.

5 Apr '14

Ruud van Woensel verbetert clubrecord 10EM

Vandaag heeft Ruud van Woensel bij de Imants Grensloop zijn eigen clubrecord op de 10 EM (M55) met een halve minuut verbeterd. Omdat de 10 EM geen officiële IAAF-afstand meer is wordt deze tijd genoteerd als "Beste Prestatie". 

  

foto archief

30 Mar '14

De Clubkampioenen cross 2014

Na twee jaar stonden Ruud van Woensel en Nellie van Beers weer op de hoogste trede van het podium. Zij zijn de clubkampioenen cross 2014. Ruud moest er zwaar voor knokken, want de kampioen van vorig jaar, Roland van Loon, zat hem kort op de hielen. Pas in de laatste ronde kon Ruud wat afstand nemen.

foto: Ronald van de Vondervoort 

24 Mar '14

Piet van de Sande 84

Vandaag waren we op bezoek bij Piet van de Sande, ons oudste lid. Hij werd 84 jaar en praat nog geanimeerd over hardlopen, waarbij hij ons nog wat tips meegaf. Piet laat ons aan alle clubleden de groeten overbrengen.  

16 Mar '14

Ruud van Woensel eerste in Hapert

Met ruim 4 minuten voorsprong op nummer twee kwam Ruud vandaag als eerste over de streep bij de M55. De Kempenrun was de eerste wedstrijd van de Runamine Kempische Wegcompetitie 2014.

Foto uit archief

   

16 Mar '14

Martien van de Ven wint de Hel van Bakel

Nu het crossseizoen op zijn einde loopt pikt Martien hier en daar nog een wedstrijdje mee. Vandaag werd hij afgetekend eerste bij de M60 in de Hel van Bakel. 

archieffoto

   

16 Mar '14

Nieuw CR halve marathon M65

Dankzij perfect haaswerk van Piet van Oirschot wist Ad van Zelst vandaag in Drunen zijn eigen clubrecord op de halve marathon categorie M65  met meer dan 2 minuten te verbeteren. Het staat nu op 1:41:12 uur.

  

foto: Marathonfoto.nl

9 Mar '14

Martien en Nellie winnaars Kempische Crosscompetitie

Zoals verwacht voltooiden Martien van de Ven en Nellie van Beers een succesvol crossseizoen met een eerste plaats in de Kempische Crosscompetitie 2013-2014. Ze wonnen ook beiden hun categorie in de Karpencross. 

9 Mar '14

Piet van Oirschot op het podium in Tilburg

Met een tijd van 2:24:36 uur won Piet van Oirschot vandaag de categorie M55 in de '30 van Tilburg'. Hij bleef maar een minuut verwijderd van het clubrecord (2007: Ad van Heerbeek 2:23:24 uur) 

archieffoto

25 Feb '14

Jeanine van de Kam in bestuur

Op voordracht van het bestuur werd bij de jaarvergadering Jeanine van de Kam bij acclamatie in het bestuur gekozen. De overige bestuurssamenstelling blijft ongewijzigd: Anthony Conijn en Aubry Mulder waren aftredend en zijn herbenoemd als resp. penningmeester en bestuurslid, Jan Kemps blijft voorzitter.  

  

foto: Jeanine van de Kam (archief)

25 Feb '14

Adrie Louwers vrijwilliger van het jaar

Tijdens de goedbezochte jaarvergadering werd Adrie Louwers door voorzitter Jan Kemps in de bloemetjes gezet. Dit vanwege zijn verdiensten als trainer en initiatiefnemer van activiteiten als de clubestafette en de trainingen voor de Oirschotse Stoelloop.

23 Feb '14

Nellie van Beers wint in Best

Vandaag won Nellie afgetekend de Joe Mann Bosloop bij de V55. De nummer 2 volgde op 20 seconden. Haar voorsprong in de Kempische Crosscompetitie is inmiddel zo groot dat die niet meer in te halen is met nog één wedstrijd te gaan. 

Ook Roland van Loon stond op het podium: 2e M35.

   

foto uit archief

16 Feb '14

Kevin Roefs springt clubrecord

Bij de internationale indoormeeting Superkrack 5 te Hoboken (B) heeft Kevin Roefs vandaag een clubrecord gevestigd bij het verspringen, categorie JpupA: 2,92 meter! 

   

foto uit archief, gemaakt door Peter Kramer

16 Feb '14

Nellie van Beers 2e bij Brabants Kampioenschap Cross

In Oss werden vandaag de BK Cross gehouden. Ondanks het ontbreken van een categorie V55 zag Nellie, kersvers sportvrouw van het jaar, toch kans het podium te beklimmen. Ze werd 2e in de categorie V45. 

  

foto uit archief

15 Feb '14

AV Oirschot 3x aan de top bij Sportgala

We hadden prachtige kandidaten, maar dat het Sportgala onze club de titels sportman van het jaar én sportvrouw van het jaar én sportclub van het jaar zouden opleveren hadden we nooit gedacht.  

Sportman van het jaar 2013: Martien van de Ven.

Vestigde in december 2 Nederlandse records indoor categorie M65 en gaat met afstand aan de leiding in de Kempische Crosscompetitie 2013-2014.

Sportvrouw van het jaar 2013: Nellie van Beers.

Wint wat er te winnen valt in de categorie V55 en staat ook bovenin het klassement van de Kempische Crosscompetitie 2013-2014.

Sportclub van het jaar 2013: Atletiekvereniging Oirschot.

Leverde niet alleen de sportman en sportvrouw van het jaar maar organiseert ook de grootste sportwedstrijd van Oirschot: de Auwjaorscross met 600 deelnemers.

Maarten, zoon van ons lid Jeanine van de Kam kreeg de titel Talent van het Jaar.

    

Archieffoto van Martien en Nellie

Meer foto's in het fotoboek

10 Feb '14

Twee keer winst in Valkenswaard

En ze waren weer niet te kloppen! Martien van de Ven en Nellie van Beers wonnen beide overtuigend hun categorie in de Wedertcross in Valkenswaard.  

  

foto: Martien van de Ven (foto Peter Kramer)

2 Feb '14

Piet van Oirschot loopt CR op de marathon

Vandaag heeft Piet van Oirschot bij de Midwintermarathon in Apeldoorn het clubrecord M55 op de marathon verbeterd. Onder ideale weersomstandigheden kwam hij na 3:29:18 uur (bruto) over de finish. Het oude clubrecord stond met 3:32:42 uur sinds 2012 op naam van Cees Koppen.

Henk van Gerven liep de marathon in 3:38:48 uur.

  

foto: Henk en Piet glunderend met hun medailles.

19 Jan '14

Martien en Nellie weer aan kop

En opnieuw slaan Martien van de Ven en Nellie van Beers toe! Bij de Dieprijtcross in Eersel staan ze allebei op de hoogste trede van het podium. Zijn ze nog te kloppen?  

    

archieffoto van Nellie van Beers

19 Jan '14

Cyclopathon voor Ruud van Woensel en Edwin Traa

Nadat de kop enkele ronden vlak bij elkaar lag konden Ruud en Edwin afstand nemen en wonnen met ruime voorsprong de Cyclopathon 2014. De strijd om de laatste plaats eindigde in een fotofinish.  

5 Jan '14

Opnieuw winst voor Martien van de Ven

Vandaag heeft Martien van de Ven de categorie M60 gewonnen bij de Jaspercross in Asten. Deze cross valt onder de Limbra-competitie (Limburg/Oost-Brabant) 

   

foto: archief

Nieuws (2014)

31 Dec '14

Laatste clubrecord van het jaar

Vandaag perste Frans van der Staak er in Hilvarenbeek nog een clubrecord M60 uit op de 10 km. Zijn tijd van 39:42 minuten was 21 seconden sneller dan het al op zijn naam staande clubrecord. Frans stond als 3e man op het podium bij de M55.

   

   

foto uit archief

28 Dec '14

Oscar Mulder en Marjon de Kok winnaars Auwjaors...

Onder zeer zware omstandigheden won Oscar Mulder van Eindhoven Atletiek vandaag de Auwjaorscross. Hij nam vanaf de start een voorsprong die hij uitbouwde tot een comfortabele 32 seconden op de nummer 2.

Bij de vrouwen was Marjon de Kok van Prins Hendrik uit Vught de snelste. Zij moest er echt voor knokken om een kleine voorsprong van 6 seconden op haar achtervolgster vast te houden.

   

    

foto (Ad van Zelst): start van de mannenwedstrijd. Latere winnaar Oscar Mulder heeft nummer 55

28 Dec '14

Martien en Nellie winnen thuiswedstrijd

Ze zijn wel wat gewend, onze beroepscrossers. Maar dit parcours vonden ze toch ook wel heftig. Martien van de Ven won met ruime voorsprong zijn categorie M65 en stond zelfs als 2e op het podium bij de M55. Nellie van Beers (V55) schudde na 1 ronde Anne Rindt van zich af en nam ruim afstand. Ook zij stond als 2e op het podium bij de V45.

   

   

foto (Ronald van de Vondervoort): Nellie van Beers in het Kemmerbos. 

Home knop