Nieuws

16 May '23

Baanwedstrijd met 7 clubrecords

Tja, het was niet zo moeilijk, maar toch mooi dat er vandaag 7 clubrecords zijn gesteld. De 2000 meter is namelijk een incourante afstand en daar stond bij onze club nog maar één clubrecord.

Donderdag 15 juni is er weer een kans om een clubrecord te lopen namelijk op de Engelse mijl. Zie de AGENDA

De uitslagen staan bij de UITSLAGEN en de foto's van Nicky van Vroenhoven in het FOTOBOEK.

12 May '23

Op de atletiekbaan in Curaçao

Het ligt alweer even achter ons, maar in de meivakantie waren Roel en Lotte naar het zonnige Curaçao en ook daar mocht een bezoekje aan de atletiekbaan natuurlijk niet ontbreken! (Foto gemaakt in de schaduw van de tribune)

17 Apr '23

Reacties op de Groene Woud Lentetrail

Na de ruige Groene Woud Lentetrail van gisteren stromen de reacties binnen! Hier enkele:

Rian van de B:
Heel hartelijk bedankt voor de goed verzorgde & prachtige trail. Begrijpelijk dat jullie balen van de weggehaalde pijlen. Jammer genoeg, komt dit laatste tijd vaker voor (o.a. recent bij de trail in Geldrop en Herkenbosch). Misschien kan er vooraf een GPX gedeeld worden, maar ook niet iedereen loopt graag met GPS. We hebben inderdaad een paar extra km's gelopen, maar dat was een heel mooi stukje langs het water, dus eerder een bonus ???? Hopelijk weerhoudt dit jullie niet om zo'n mooie trail vaker te organiseren. Wij genieten in ieder geval nog na en heel fijn dat er een goed doel aan gekoppeld is. Veel suc6 nog met de andere evenmenten.

Riekske W:
Allereerst super bedankt voor een mooie trail! De organisatie was top,  de route mooi (9 km) en de eieren smaakten heerlijk! Als kleine tip had ik dat het fijn zou zijn als er een gpx beschikbaar zou zijn.  Ik heb veel alleen gelopen en als je dan even geen pijlen en geen andere deelnemers ziet dan is het fijn als je de route even kunt checken. We zetten de trail graag weer in de agenda voor volgend jaar! 

Gerrie M:
Ik vond het heel leuk om de trail van 15 km te lopen. Ik had alleen niet door dat de finish binnen was. Ik was al omgekleed in de schuur en bij het binnengaan van de manege zag ik de finish pas. Ik dacht dat de beachflag de finish aangaf. Misschien niet zo slim maar misschien kunnen jullie het iets beter aangeven volgend jaar.
Bedankt voor de organisatie. Wat betreft de bordjes: geen last van gehad. We werden goed op weg geholpen, No problem.

Demelza V:
Wat heb ik genoten vandaag! Met velen van mijn bootcampclub voor de eerste keer meegedaan met deze trail. Super organisatie! Jammer en ontzettend vervelend dat er mensen zijn die er van genieten bordjes uit de grond te halen en deze in het water te gooien… Uiteraard kunnen jullie hier niets aan doen, het zegt meer over onze medemens!
De uitsmijter was fantastisch! Dank voor een top ochtend en zeker tot volgend jaar!

Hans W:
Het was voor mij de eerste keer dat ik meeliep bij deze Lentetrail en heb er echt van genoten. De verzamellocatie op de zorgboerderij was geweldig, in de schuur je spullen achter laten en dan in de manege na afloop een lekkere uitsmijter eten, super. Al de vrijwilligers die mee hebben geholpen krijgen de complimenten.
Wat de route betreft is mijn suggestie een gpx – file maken van elke route, iedereen heeft een telefoon of een watch waar een gpx in geladen kan worden, bij twijfel kunnen ze dat dan raadplegen.
Nogmaals bedankt voor de organisatie.

Renate S:
Het was een super leuke trail! Hele vriendelijke vrijwilligers & Erg goed georganiseerd.
Jammer van die persoon die de bordjes om draaide... Hopelijk heeft het geen grote problemen voor jullie opgeleverd. Gelukkig kwam ik een vriendelijke wandelaar tegen die mij mee hielp om weer achter de andere hardlopers te gaan. 
Misschien een tip. Dat jullie een gpx aanmaken en dat jullie die via mail verzenden, maar jullie kunnen die ook op jullie website zetten bv. Een week van tevoren. (Alleen dan kan iedereen er gebruik van maken.) Die gpx kan op de hardloop horloge worden gedownload.
Een andere suggestie: bij jullie waterposten was er ook bevoorrading van eten. Ook aanrader om aan te geven op jullie advertentie. Vinden mensen alleen maar leuk en lekker!

Sylvia H:
Mooie trail, erg goed georganiseerd! Dank hiervoor. 
Jammer dat er mensen zijn die het leuk vinden om paaltjes weg te halen of te verplaatsen, maar dat kon de pret niet drukken!
Het was de tweede keer dat ik meeliep. Wederom Top!!

Joyce R:
Ik zeg "dikke duim voor jullie!". Meerdere obstakel runs gedaan dit was de eerste trail run en wat heb ik genoten!!  Mooie omgeving, fijne mensen, alles verliep vlot, bordjes idd weg door bepaalde mensen maar dit hebben jullie gelijk goed opgepakt en dan aan het einde nog zo verwend worden! Ik zeg op en top organisatie. Super bedankt 

Ronald L:
Bedankt voor de leuke trail, het drassige maakte het nog natuurlijker ???? & zorgde voor echte natuur.
Voor een Amsterdammer een schaars goed.
Trek je niets aan van de kwajongens/meisjes. Als jullie het met evenveel enthousiasme blijven doen, zijn jullie onverslaanbaar!

Esther H:
Complimenten over deze tocht! Maar waarom...
* Verschillende starttijden maakt het relaxed, niet druk. Zowel bij aanmelden, toilet, omkleden, op de route, drankpost. Top.
* Prachtige route! 
* Erg jullie best gedaan om het "bordjes probleem" op te lossen. 
* De milieuvriendelijke medaille bij aankomst met een slokje erg leuk.
* Koffie/thee met een heerlijke omelet in een leuke ruimte. Grandioos. 
* Aardige organisatie.
* Dat de opbrengst naar een goed doel gaat vind ik ook top. 

Voor ons was alleen de finish niet helemaal duidelijk, zagen niet direct de vlag, dachten dat we er waren waar we ook gestart waren. Wij komen volgend jaar terug;) 

Succes alvast voor volgend jaar!

Hans D:
Dag balirunners 
Wij hebben met een aantal mensen van av marvel meegelopen met de trail van afgelopen zondag. Het blijft naast de prachtige natuur ook altijd genieten van een trail met water en modder. Dat brengt denk ik weer iets van jeugdherinneringen terug. In ieder geval kwam iedereen na afloop met een big smile binnen.

Het probleem van bordjes omdraaien/ weghalen is ook bij av marvel een probleem als we de paasloop of de sparrenbosloop organiseren. Route uitzetten doen wij altijd in de late middag voor de wedstrijddag en op de ochtend zelf een laatste controle. Toch kun je niet voorkomen dat er kl*** zijn die het verzieken. Een advies/suggestie van mijn kant. Misschien kun je in de toekomst  ook een gpx  route publiceren.

Ad van der H:
De Lente Trail is een zeer goed georganiseerde Trailrun met ook daaraan verbonden een goed doel waar de Bali Runners zich al jaren voor inzetten Bedankt daar voor. Ook AV Oirschot bedankt. Jammer van die onverlaten die niet van de pijlen af konden blijven. Tot de volgende keer.

De fotoreportages van Luc Kenter en Ad van Zelst staan in het FOTOBOEK 

  


 

16 Apr '23

Groene Woud Lentetrail: mooi omdat het zo nat was

Het bestuur en de vrijwilligers van de stichting Loopgroep Bali Runners en Atletiek Oirschot hadden er alles aan gedaan om de Groene Woud Lente Trail van dit jaar tot een succes te maken. De hal van de manege op Zorgboerderij Het Scheiend was omgetoverd tot een gezellige start- en finishlocatie. En het parcours van dit evenement in het natuurgebied Kampina was uitgepijld, waarbij de regels van Natuurmonumenten, de beheerder van dit gebied, in acht waren genomen.

Er hadden meer dan 300 wandelaars, trailrunners en hardlopers ingeschreven. Dit hoge aantal was voor de organisatie een heel positieve verrassing. Alles was klaar voor een mooi evenement. 

En dat werd het! Het begon al in de eerste paarhonderd meters, waar de lopers tot hun enkels in het water sopten. Als kleuters renden ze vrolijk door de plassen!

Jammer dat een paar onverlaten het nodig vonden om op enkele punten de routebordjes weg te halen of om te draaien. Daardoor liepen enkele deelnemers die 9 km wilden lopen er 15. Gelukkig konden we het allemaal uitleggen en hadden de lopers zonder uitzondering begrip voor de situatie. Bij de finish regende het complimenten voor het prachtige parcours en de mooie belevenis, die deze trail toch was geworden.

Iedere deelnemer kreeg in de gezellige manege van Zorgboerderij Het Scheiend een heerlijke uitsmijter, een kop koffie/thee en een medaille. Zo werd ook deze Groene Woud Lente Trail weer een evenement, waarop iedereen met veel plezier terug kan kijken.

Het is ook goed om te weten dat van de opbrengst van deze trail weer een aantal Indonesische kinderen, die een fysieke beperking hebben (meestal klompvoet), via een operatie of andere behandeling een kans op een beter leven zullen krijgen.

Inmiddels stromen op Facebook en via e-mail de positieve reacties binnen. Daarom willen de Bali Runners en Atletiek Oirschot graag iedereen bedanken, die een bijdrage heeft geleverd aan dit evenement.

De fotoreportages van Luc Kenter en Ad van Zelst staan in het FOTOBOEK 

16 Apr '23

Edwin loopt clubrecord in Rotterdam

In Rotterdam liepen 3 clubleden vandaag de hele marathon. Edwin van de Ven was de ster van de dag, hij verbeterde zijn vorig jaar gestelde clubrecord M35 met bijna 5 minuten tot 3:09:26 uur. Dit was zijn brutotijd (geldend voor een clubrecord). Zijn nettotijd was 3:08:17 uur.

Antoinet Hems liep de 42,2 km in 4:23:16 uur en Cees van Eijk haalde bijna 14 minuten van zijn pr af met een tijd van 4:28:42 uur.

15 Apr '23

Athletic Champs AVV

Vandaag werd de 1e wedstrijd Athletics Champs Regio 14 gehouden in Valkenswaard. Voor het eerst sinds langere tijd deden er weer meer atleten mee van Atletiek Oirschot bij deze altijd gezellige en gemoedelijke AC-wedstrijden. In totaal namen 179 atleten deel aan de wedstrijden en dit keer 8 deelnemers van Atletiek Oirschot: Nienke Vasen, Bauke van der Heijden, Jelle van Luijtelaar, Jason Wichman, Juul Paridaans, Emin Murzabekov, Emira Murzabekova, en Finn Denissen. Voor de laatste drie genoemde atleten was het de eerste keer dat zij deelnamen aan een formele wedstrijd waardoor zij gelijk voor elk onderdeel hun eerste PR’s konden vaststellen.

De onderdelen waren een team-estafette, kogelstoten, hoogspringen, 60 meter horden, polsstokverspringen, vortexwerpen en tot slot 6 minuten “meters maken”. Aan de team-estafette moesten alle 8 van onze atleten meedoen in Poule A. Hier wist ons team in de poule een derde plaats te bemachtigen.

Daarna was het tijd voor de atleten te proberen hun individuele prestaties (PR’s) per onderdeel te verbeteren. Zoals eerder aangeven viel er voor Emin, Emira en Finn nog niets te verbeteren omdat er nog geen PR’s waren vastgesteld op deze onderdelen. Maar dat is iets om naar uit te kijken op de volgende wedstrijd.

Bauke wist op de Vortex haar PR te verbeteren tot 15 meter. Jelle verbeterde zijn PR’s op 6 minuten “meters maken” (1350 meter), 60 meter horden (13,6) en polsstokverspringen (3,75). Jason verbeterde zijn PR’s eveneens op dezelfde onderdelen door een prestatie van respectievelijk 1375 meter, 10,4 sec en 4,55 meter. Ook Juul verbeterde zijn PR’s op deze onderdelen en zette respectievelijk een prestatie neer van 1150 meter, 15,4 sec en 2,90 meter op de polsstok.

Daar het een meerkamp betrof, werd aan elke individuele prestatie een puntenaantal toegekend. Deze worden bij elkaar opgeteld en afgezet tegen het puntenaantal van alle andere individuele atleten die hebben meegedaan. Je vindt de uitslagen in de rubriek UITSLAGEN.

Emira moest helaas door een ongelukkige val tijdens het hoogspringen, waar ze haar arm blesseerde, op twee onderdelen verstek laten gaan. Verder was het een zeer geslaagde dag, met dank aan de aanwezige ouders die fijn meegeholpen hebben waar dat kon. Voor wie geïnteresseerd in meer details zie de website atletiek.nu.

Arie Wichman, Annemieke Hendriks

14 Apr '23

Roel van de Ven loopt toptijd in Veldhoven

Tijdens de circuit 14 wedstrijd, die voor junioren C en ouder is, was één onderdeel open voor alle leeftijden: een 1000m. En dat is nou net een afstand die pupillen C niet of nauwelijks nog kunnen lopen. Roel had vorig jaar ook meegedaan en liep toen een PR van 4.24.00 min. Het afgelopen jaar had hij zich echter beduidend verbeterd en hij wilde dan ook gaan voor ten minste een snellere tijd dan papa René vroeger had gelopen (4.03.4 min) en eigenlijk zelfs onder de 4 minuten. 

Ondanks een iets te snelle start, die hij overigens goed herstelde voor het echt te laat was en hij zijn kruit te vroeg verschoten had, finishte hij als 1e in zijn serie in 3.54.38 min. De 2e tijd ooit binnen onze club bij de JPC. Alleen Erik van Agt was ooit sneller met 3.51.5 min (het huidige clubrecord). Misschien moeten we toch nog eens kijken of er niet nog een 1000m wedstrijdje te vinden is aan het eind van het seizoen...

8 Apr '23

Roel en Lotte naar de baanwedstrijden in Zundert

Een verslag van René van de Ven:

Vanmorgen vertrokken we om 8:30 uur naar Zundert voor de eerste outdoor wedstrijd van het jaar. Roel begint aan zijn laatste jaar als pupil C en wilde meteen laten zien dat ie in de winter goed getraind heeft. De vraag "Papa, wat was jouw record toen jij 8 was..." werd veelvuldig gesteld.

Roel was echter niet als eerste aan de beurt; Lotte mocht het spits afbijten. Haar 40m sprint verliep vlotjes in 10.08 sec. Voor Lotte is het vooral nog ervaring opdoen en aan wedstrijden wennen. Tijdens haar sprint wisselde ze vrolijk rondkijken af met een scherpe bijna boze blik richting de finish. En toen een concurrentje in een naastgelegen baan in haar serie plots struikelde over haar eigen benen en viel, keek ze verbaasd even naar de zijkant. Na even inhouden ging ze dan weer door. Prachtig. Goed voor de tijd was het niet, maar ze leert er (hopelijk) wel van voor de toekomst, zodat ze zich dan niet meer laat afleiden door wat er naast haar gebeurt. 

Ze mocht vrijwel meteen gaan verspringen en dat vindt Lotte nog een moeilijk onderdeel. Vooral omdat ze vanaf de balk maar nét in de bak kan landen omdat er natuurlijk nog een dikke meter kunststof ligt na de balk alvorens het zand begint. Bij het inspringen ging het de ene keer wel en de andere keer net niet goed. Niettemin hadden we er samen vertrouwen in.

Tijdens haar eerste poging stond ik echter aan de overkant van de baan want dat was net het moment waarop Roel zijn sprint moest afleveren. En dat deed ie! We hadden vooraf gesproken over zijn start. Die was meestal niet zo goed, maar we hebben er in de training op geoefend. En dat bleek, want vandaag schoot hij als een komeet uit de blokken en behaalde hij een nieuw persoonlijk record (PR) van 7.49 sec. Meteen goed voor de 7e plaats op de allertijden ranglijst van de vereniging! Ook bleef hij zijn grote concurrent (Sebastiaan Vrijmoed, die hem had verslagen bij de Brabantse Kampioenschappen Cross afgelopen februari) nipt voor met 0.02 seconden, terwijl die eigenlijk een sneller PR had. Een goed begin.

In poging 2 sprong Lotte geldig, maar met 1.35m had ze nog geen PR. Maar dat kwam er wel: in poging 3 behaalde ze 1.54m en dat was een nieuw PR met 10 centimeter! Roel sprong een half uurtje later naar 2.75m. Geen PR en ook wat minder ver dan hij had gehoopt, maar ook voor hem geldt dat verspringen niet zijn favoriete onderdeel is. Hij baalde echter wel, want zijn grote concurrent had hem ondertussen ingehaald, dus het zou op het laatste meerkamponderdeel - het balwerpen - aankomen wie zou gaan winnen...

Het balwerpen verliep bij Lotte uitstekend. Hoewel ze een nóg verdere worp had bij het inwerpen, was ze uitermate tevreden met een nieuw PR van 5.65m. Roel had zich goed voorbereid en wist zich nog extra gesteund door een inmiddels lekker doorgekomen aprilzonnetje. De verhoudingen waren vanaf poging 1 direct duidelijk: zijn concurrent wierp in de 13m, Roel verbeterde meteen zijn PR van 19.48m naar 22.26m! En waar zijn concurrent niet meer verder kwam, deed Roel er nog een schepje bovenop en zette zijn PR op 23.77m (tevens goed voor plek 11 op de allertijden ranglijst). 

De meerkamp was gedaan, maar natuurlijk hadden we ook ingeschreven voor de afsluitende loopafstand: zowel voor Roel als voor Lotte een 600m. Lotte mocht weer eerst en na een felle start achter de oudere meisjes aan (Lotte zit in de categorie "onder 8", maar is pas 5 en heeft dus meisjes van 6 en 7 jaar tegen) kreeg ze het moeilijk na zo'n 250m. Dat had ik gelukkig goed ingeschat want op dat punt stond ik en heb ik een kleine 100 meter even in de buitenbaan met haar meegelopen. "Traantjes weg, rustig ademen, het gaat supergoed." En zo vlug als de traantjes kwamen, zo vlug waren ze ook weer weg. De laatste 200m verliepen weer helemaal prima en na een hele mooie eindsprint rolde er een nieuwe PR-tijd uit van 3.24.95 min, liefst 15 seconden van haar oude toptijd af. Keurig gedaan: 4 onderdelen, 3 PR's.

Roel deed het zo mogelijk nog beter. "Papa, wat was jouw..." Nou, dat was 2.15.0 min. We bespraken de doorkomsttijden op 200 en 400m die nodig waren voor die tijd: 45 seconden en 1.30 min. Ik zei nog: start niet te snel... Maar na de start waren het Roel en Sebastiaan de grote concurrent die weg schoten en doorkwam in 40 seconden na 200m! Dat werd een zwaar tweede stuk. Roel vertraagde na die snelle start en kwam door in 1.31.5 min. Ik stond net na het tussenpunt en moedigde hem aan. Concurrent Sebastiaan was een maatje te groot, maar ik gaf hem mee dat ie 2 secondjes boven "papa's record" zat. En dat wakkerde het vuurtje aan: hij begon te sprinten en hield het nog tot de finish vol ook. En wat was de tijd? Ja hoor, 2.14.92 min. Een nieuw PR en meteen in de eerste outdoor wedstrijd van het jaar "papa verslagen". 

Roel mocht als winnaar van de meerkamp het podium op en nog een keer als nummer 2 van de 600m. Lotte werd verdienstelijk 5e op zowel de meerkamp als de 600m. We hebben uitermate genoten en de organisatie na afloop een dikke pluim gegeven voor de gemoedelijke sfeer en vlot verlopen wedstrijd. Een heerlijke atletiekdag, hopelijk kunnen we er volgend jaar weer opnieuw deelnemen.

René van de Ven

Foto: duimpjes voor Lotte!

5 Apr '23

Clubrecords bijgewerkt

Het was even veel werk en dat kwam net niet helemaal lekker uit met alle voorbereidingen op het zomerseizoen, maar zojuist zijn alle clubrecords die zijn gevestigd tijdens onze eigen indoorwedstrijden bijgewerkt en gepubliceerd. In tegenstelling tot eerder gemeld waren het er niet 10 maar zelfs 11! Tot op heden onopgemerkt bleef de recordprestatie van Anouk Maus bij de meisjes junioren C op de 50m sprint: 8.2 sec. Ook dat was een clubrecord! Hieronder nogmaals de volledige lijst van verbeteringen tijdens onze indoorwedstrijd:

Roel van de Ven JPC Hoog 1.02 m
Jason Wichman JPA 60m sprint 9.5 sec
Laticha van der Sloot MJC 50mH 10.8 sec
Anouk Maus 50m MJC 50m sprint 8.2 sec
Dylan Wichman JJC 50m sprint 7.0 sec en 50mH 8.6 sec
Alissa van der Sloot MJB 50m sprint 7.7 sec
René van de Ven M35 50m sprint 7.2 sec en 50mH 9.8 sec
Bart Noyen M35 Hoogspringen 1.45m
Ad van Zelst M75 50m sprint 10.3 sec

Foto: hier gaat het mis, maar Bart verbeterde even later toch het clubrecord M35 bij hoogspringen indoor.

2 Apr '23

Marathonseizoen van start: Henry loopt Marathon de Paris

De eerste marathon in 2023 van een clublid zit er op! Henry van der Schoot liep in Parijs de hele in 4:27:08 uur (netto).

Hij schrijft: "Mooie ervaring erbij, zo lopen met 55.000 andere lopers! En in een mooie stad. Een beter resultaat niet echt, ik denk te veel geëxperimenteerd met eten/drinken tijdens de loop, wat me last opleverde.

Waarschijnlijk Eindhoven in oktober…

Foto: Finish-certificaat van Henry, hij loopt in het rode shirt.

Nieuws

16 May '23

Baanwedstrijd met 7 clubrecords

Tja, het was niet zo moeilijk, maar toch mooi dat er vandaag 7 clubrecords zijn gesteld. De 2000 meter is namelijk een incourante afstand en daar stond bij onze club nog maar één clubrecord.

Donderdag 15 juni is er weer een kans om een clubrecord te lopen namelijk op de Engelse mijl. Zie de AGENDA

De uitslagen staan bij de UITSLAGEN en de foto's van Nicky van Vroenhoven in het FOTOBOEK.

12 May '23

Op de atletiekbaan in Curaçao

Het ligt alweer even achter ons, maar in de meivakantie waren Roel en Lotte naar het zonnige Curaçao en ook daar mocht een bezoekje aan de atletiekbaan natuurlijk niet ontbreken! (Foto gemaakt in de schaduw van de tribune)

17 Apr '23

Reacties op de Groene Woud Lentetrail

Na de ruige Groene Woud Lentetrail van gisteren stromen de reacties binnen! Hier enkele:

Rian van de B:
Heel hartelijk bedankt voor de goed verzorgde & prachtige trail. Begrijpelijk dat jullie balen van de weggehaalde pijlen. Jammer genoeg, komt dit laatste tijd vaker voor (o.a. recent bij de trail in Geldrop en Herkenbosch). Misschien kan er vooraf een GPX gedeeld worden, maar ook niet iedereen loopt graag met GPS. We hebben inderdaad een paar extra km's gelopen, maar dat was een heel mooi stukje langs het water, dus eerder een bonus ???? Hopelijk weerhoudt dit jullie niet om zo'n mooie trail vaker te organiseren. Wij genieten in ieder geval nog na en heel fijn dat er een goed doel aan gekoppeld is. Veel suc6 nog met de andere evenmenten.

Riekske W:
Allereerst super bedankt voor een mooie trail! De organisatie was top,  de route mooi (9 km) en de eieren smaakten heerlijk! Als kleine tip had ik dat het fijn zou zijn als er een gpx beschikbaar zou zijn.  Ik heb veel alleen gelopen en als je dan even geen pijlen en geen andere deelnemers ziet dan is het fijn als je de route even kunt checken. We zetten de trail graag weer in de agenda voor volgend jaar! 

Gerrie M:
Ik vond het heel leuk om de trail van 15 km te lopen. Ik had alleen niet door dat de finish binnen was. Ik was al omgekleed in de schuur en bij het binnengaan van de manege zag ik de finish pas. Ik dacht dat de beachflag de finish aangaf. Misschien niet zo slim maar misschien kunnen jullie het iets beter aangeven volgend jaar.
Bedankt voor de organisatie. Wat betreft de bordjes: geen last van gehad. We werden goed op weg geholpen, No problem.

Demelza V:
Wat heb ik genoten vandaag! Met velen van mijn bootcampclub voor de eerste keer meegedaan met deze trail. Super organisatie! Jammer en ontzettend vervelend dat er mensen zijn die er van genieten bordjes uit de grond te halen en deze in het water te gooien… Uiteraard kunnen jullie hier niets aan doen, het zegt meer over onze medemens!
De uitsmijter was fantastisch! Dank voor een top ochtend en zeker tot volgend jaar!

Hans W:
Het was voor mij de eerste keer dat ik meeliep bij deze Lentetrail en heb er echt van genoten. De verzamellocatie op de zorgboerderij was geweldig, in de schuur je spullen achter laten en dan in de manege na afloop een lekkere uitsmijter eten, super. Al de vrijwilligers die mee hebben geholpen krijgen de complimenten.
Wat de route betreft is mijn suggestie een gpx – file maken van elke route, iedereen heeft een telefoon of een watch waar een gpx in geladen kan worden, bij twijfel kunnen ze dat dan raadplegen.
Nogmaals bedankt voor de organisatie.

Renate S:
Het was een super leuke trail! Hele vriendelijke vrijwilligers & Erg goed georganiseerd.
Jammer van die persoon die de bordjes om draaide... Hopelijk heeft het geen grote problemen voor jullie opgeleverd. Gelukkig kwam ik een vriendelijke wandelaar tegen die mij mee hielp om weer achter de andere hardlopers te gaan. 
Misschien een tip. Dat jullie een gpx aanmaken en dat jullie die via mail verzenden, maar jullie kunnen die ook op jullie website zetten bv. Een week van tevoren. (Alleen dan kan iedereen er gebruik van maken.) Die gpx kan op de hardloop horloge worden gedownload.
Een andere suggestie: bij jullie waterposten was er ook bevoorrading van eten. Ook aanrader om aan te geven op jullie advertentie. Vinden mensen alleen maar leuk en lekker!

Sylvia H:
Mooie trail, erg goed georganiseerd! Dank hiervoor. 
Jammer dat er mensen zijn die het leuk vinden om paaltjes weg te halen of te verplaatsen, maar dat kon de pret niet drukken!
Het was de tweede keer dat ik meeliep. Wederom Top!!

Joyce R:
Ik zeg "dikke duim voor jullie!". Meerdere obstakel runs gedaan dit was de eerste trail run en wat heb ik genoten!!  Mooie omgeving, fijne mensen, alles verliep vlot, bordjes idd weg door bepaalde mensen maar dit hebben jullie gelijk goed opgepakt en dan aan het einde nog zo verwend worden! Ik zeg op en top organisatie. Super bedankt 

Ronald L:
Bedankt voor de leuke trail, het drassige maakte het nog natuurlijker ???? & zorgde voor echte natuur.
Voor een Amsterdammer een schaars goed.
Trek je niets aan van de kwajongens/meisjes. Als jullie het met evenveel enthousiasme blijven doen, zijn jullie onverslaanbaar!

Esther H:
Complimenten over deze tocht! Maar waarom...
* Verschillende starttijden maakt het relaxed, niet druk. Zowel bij aanmelden, toilet, omkleden, op de route, drankpost. Top.
* Prachtige route! 
* Erg jullie best gedaan om het "bordjes probleem" op te lossen. 
* De milieuvriendelijke medaille bij aankomst met een slokje erg leuk.
* Koffie/thee met een heerlijke omelet in een leuke ruimte. Grandioos. 
* Aardige organisatie.
* Dat de opbrengst naar een goed doel gaat vind ik ook top. 

Voor ons was alleen de finish niet helemaal duidelijk, zagen niet direct de vlag, dachten dat we er waren waar we ook gestart waren. Wij komen volgend jaar terug;) 

Succes alvast voor volgend jaar!

Hans D:
Dag balirunners 
Wij hebben met een aantal mensen van av marvel meegelopen met de trail van afgelopen zondag. Het blijft naast de prachtige natuur ook altijd genieten van een trail met water en modder. Dat brengt denk ik weer iets van jeugdherinneringen terug. In ieder geval kwam iedereen na afloop met een big smile binnen.

Het probleem van bordjes omdraaien/ weghalen is ook bij av marvel een probleem als we de paasloop of de sparrenbosloop organiseren. Route uitzetten doen wij altijd in de late middag voor de wedstrijddag en op de ochtend zelf een laatste controle. Toch kun je niet voorkomen dat er kl*** zijn die het verzieken. Een advies/suggestie van mijn kant. Misschien kun je in de toekomst  ook een gpx  route publiceren.

Ad van der H:
De Lente Trail is een zeer goed georganiseerde Trailrun met ook daaraan verbonden een goed doel waar de Bali Runners zich al jaren voor inzetten Bedankt daar voor. Ook AV Oirschot bedankt. Jammer van die onverlaten die niet van de pijlen af konden blijven. Tot de volgende keer.

De fotoreportages van Luc Kenter en Ad van Zelst staan in het FOTOBOEK 

  


 

Home knop