Nieuws

19 Jan '14

Martien en Nellie weer aan kop

En opnieuw slaan Martien van de Ven en Nellie van Beers toe! Bij de Dieprijtcross in Eersel staan ze allebei op de hoogste trede van het podium. Zijn ze nog te kloppen?

archieffoto van Nellie van Beers

5 Jan '14

Opnieuw winst voor Martien van de Ven

Vandaag heeft Martien van de Ven de categorie M60 gewonnen bij de Jaspercross in Asten. Deze cross valt onder de Limbra-competitie (Limburg/Oost-Brabant)

29 Dec '13

Thomas Thys wint de Auwjaorscross

De winnaar kwam deze keer uit België. Thomas Thys uit Westerlo bracht met overmacht de cross over 9288 meter op zijn naam. Zijn voorsprong op nummer twee was ruim een minuut.

Bij de vrouwen ging de overwinning naar Kim Dillen van Eindhoven Atletiek. Ook met een ruime voorsprong van 2 minuten.

Onze clubgenoten: In de categorie M65 werd Martien van de Ven 1e, bij de V55 haalde Nellie van Beers de 2e plaats en hetzelfde presteerde Tineke van den Heuvel bij de V45.

28 Dec '13

Weer NEDERLANDS record Martien van de Ven

Vandaag trok Martien opnieuw naar Gent (B) om een aanval te doen op een bestaand Nederlands Record. Missie geslaagd. En hoe: 1000 meter indoor in 3:28.95 minuten, een verbetering van het staande NR uit 1992 met 15 seconden!

De dag was toch al succesvol voor AV Oirschot, want René van de Ven verbeterde 2 CR's (60 m horden indoor en kogelstoten indoor). Kevin Roefs was er ook bij. hij stelde 3 PR's.

archieffoto van Martien van de Ven

26 Dec '13

NEDERLANDS record Martien van de Ven!

Niet alleen een CLUB- maar ook een NEDERLANDS record in Gent! Bij de internationale Artevelde indoormeeting behaalde Martien ruim de limiet op de afstand 1 mijl, categorie M65. Zijn tijd: 5:58.70 minuten. Niet alleen voor Martien, maar ook voor AV Oirschot een spetterende afsluiting van het wedstrijdjaar 2013.

15 Dec '13

Martien en Nellie winnen weer

Er staat geen maat op onze twee crosstoppers: bij de Driedorpencross wint Martien van de Ven weer de categorie M65 en Nellie van Beers zegeviert bij de V55. De twee gaan nu ver op kop in het klassement van de Kempische Crosscompetitie.

8 Dec '13

Weer twee 1e plaatsen bij de cross

Bij de l'Avant Sylvestrecross in Reusel stond AV Oirschot twee keer op de hoogste trede van het podium. Martien van de Ven won met royale voorsprong de categorie M65. Nellie van Beers was bij de V45 met enkele seconden de nummer 2 de baas.

Martien en Nellie gaan nu beiden op kop in hun categorie in de crosscompetitie

foto van Nelie van Beers gemaakt door Peter Kramer

23 Nov '13

Martien van de Ven 4e bij NK Cross

In een veld van nationale toppers wist Martien van de Ven vandaag de 4e plaats bij de M65 te behalen bij de Nederlandse Kampioenschappen Cross in Tilburg. Mooie prestatie!

17 Nov '13

Feest in Veldhoven!

En weer behalen onze atleten 2 eerste plaatsen bij de cross! Bij de Witvencross wordt Martien van de Ven met ruime voorsprong 1e bij de M65. Nellie van Beers klopt - net als in Bladel met een paar seconden - Anne Rindt en wint de categorie V55.

13 Nov '13

Roland van Loon tweede op NK oriëntatielopen

Afgelopen zondag is Roland tweede geworden op het NK Lang oriëntatielopen, in de categorie M40. Dit Nederlands kampioenschap over de lange afstand vond plaats op de Veluwe, bij Ede. Roland legde de afstand van 10 km, met onderweg 20 controleposten, af in een tijd van 1:06:35 uur. Hij werd daarmee nipt verslagen door de Nederlands kampioen, die nog 23 seconden sneller was.

Foto uit archief

Nieuws

23 Apr '24

Baanwedstrijd met 14 deelnemers

Vanavond hadden we de eerste baanwedstrijd van het seizoen. De deelnemers aan de trainingen op dinsdagavond waren door trainer Martien warm gemaakt en er was dan ook een verrassende opkomst van 14 lopers.

Na het startschot nam Edwin van de Ven meteen de benen en was niet meer te achterhalen. Een groepje met Léon Brands, Jeroen de Bie, Nicky van Vroenhoven en Corné Claassen kon lang bij elkaar blijven, maar trok de laatste ronde uit elkaar, waarbij Léon de snelste was.

Jeugdlid Roel van de Ven finishte mooi in het middenveld, met kort daarachter zijn oom Martien, die het clubrecord M75 verbeterde met 40 seconden.

21 Apr '24

Ook Evert van Veldhuizen kan er wat van!

Nadat Edwin van de Ven vorige week in Rotterdam het clubrecord M35 onder de 3 uur zette, liep Evert van Veldhuizen in de Enschedese marathon een nog snellere tijd. En dan ook nog in de categorie M55! Evert stormde na 2:58:02 uur als derde M55-er over de finish, een verbetering van zijn vorige PR met 7 minuten. De brutotijd van Evert (2:58:19 uur) is ook een aanscherping van het Clubrecord M55.