Nieuws

26 Dec '14

Op de valreep: CR voor René van de Ven

Tijdens de jaarlijkse indoormeeting in Gent op 2e kerstdag kwamen Martien en René van de Ven in actie. Beiden liepen de mijl (1609 m) op de indoorbaan en René kwam ook in actie op het kogelstoten. Het kogelstoten leverde een verdienstelijke 4e plaats op met 10,92 m, iets meer dan een halve meter onder zijn eigen clubrecord. Op de mijl indoor stond bij de senioren nog geen tijd, dus het was voor René een koud kunstje om wat neer te zetten. Toch ging hij zoals altijd voluit en kwam hij volledig kapot over de finish in 6:10.41min. Martien was op jacht naar zijn eigen Nederlands record op de mijl, dat hij vorig jaar liep tijdens dezelfde meeting. Hij liep een sterke race, maar kwam uiteindelijk 0.32 sec. (één stap!) tekort om zijn tijd van vorig jaar aan te scherpen. "Iets te hard gestart" was het oordeel achteraf.

Archieffoto

21 Dec '14

Vierde podium voor Nellie van Beers

Vier crossen hebben we dit seizoen achter de rug en voor Nellie van Beers waren dat 4 podiumplaatsen. Ook in Sint Oedenrode werd ze weer 1e met een moie voorsprong op de nummer 2.

foto Pieter van Esch

14 Dec '14

l'Avant Sylvestrecross voor Martien van de Ven

Ook in Reusel stond er geen maat op Martien van de Ven. Met ruime voorsprong won hij de categorie M65.

Foto (Pieter van Esch): Martien voert het veld aan

7 Dec '14

Martien van de Ven op dreef in Deurne

Nu er dit weekend geen wedstrijd was in de Kempische Crosscompetitie week Martien uit naar de LIMBRA-competitie. Ze zullen hem leren kennen daar: 1e bij de M65!

archieffoto

30 Nov '14

Spannende strijd in Bladel

Spannende strijd vandaag bij onze corifeeën: bij de No-Limits Najaarscross in Bladel won Nellie van Beers met 4 seconden voorsprong bij de V55. Martien van de Ven bleef bij de M65 de nummer twee 7 seconden voor.

23 Nov '14

Frans van der Staak 2e in Ell

Weer een podiumplaats voor Atletiek Oirschot. Frans liep in Ell naar een mooie 2e plaats bij de M60. Hij kwam met zijn tijd van 1:27:52 maar 5 seconden tekort op het clubrecord M60, dat overigens al op zijn naam staat.

foto archief

16 Nov '14

Twee eerste plaatsen in Veldhoven

Het crossseizoen is weer begonnen. En Atletiek Oirschot heeft dat goed ingezet met twee eerste plaatsen bij de Witvencross. Martien van de Ven won de categorie M65 en Nellie van Beers de V55. Wordt het weer hetzelfde als vorig jaar?

archieffoto

9 Nov '14

Martien van de Ven wint in Stiphout

Vandaag heeft Martien het crossseizoen geopend met een overwinning. Bij de Molenvencross finishte hij ruim voor de nummer twee in de categorie M60.

archieffoto

2 Nov '14

Nellie van Beers weer op het podium

Onder prachtige weersomstandigheden, maar wel veel wind, werd de Valkenloop in Valkenswaard gehouden. Nellie van Beers behaald een mooie tweede plaats in haar categorie V55. Haar tijd op de halve marathon was 1:38:09 uur.

foto uit archief

2 Nov '14

Cees Koppen 3e in eindstand Wegcompetitie

De Valkenloop in Valkenswaard was de laatste wedstrijd van de Runamine Kempische Wegcompetitie 2014. Cees Koppen had aan een 14e plaats genoeg om de 3e plaats bij de M55 in de competitie veilig te stellen.

Door bestuurlijke problemen bij de Kempische Weg- en Crosscompetitie is het onzeker of hier nog een vervolg aan wordt gegeven. Mede hierdoor is de website van de KCC/KWC al enige tijd uit de lucht.

archieffoto

Nieuws

23 Apr '24

Baanwedstrijd met 14 deelnemers

Vanavond hadden we de eerste baanwedstrijd van het seizoen. De deelnemers aan de trainingen op dinsdagavond waren door trainer Martien warm gemaakt en er was dan ook een verrassende opkomst van 14 lopers.

Na het startschot nam Edwin van de Ven meteen de benen en was niet meer te achterhalen. Een groepje met Léon Brands, Jeroen de Bie, Nicky van Vroenhoven en Corné Claassen kon lang bij elkaar blijven, maar trok de laatste ronde uit elkaar, waarbij Léon de snelste was.

Jeugdlid Roel van de Ven finishte mooi in het middenveld, met kort daarachter zijn oom Martien, die het clubrecord M75 verbeterde met 40 seconden.

21 Apr '24

Ook Evert van Veldhuizen kan er wat van!

Nadat Edwin van de Ven vorige week in Rotterdam het clubrecord M35 onder de 3 uur zette, liep Evert van Veldhuizen in de Enschedese marathon een nog snellere tijd. En dan ook nog in de categorie M55! Evert stormde na 2:58:02 uur als derde M55-er over de finish, een verbetering van zijn vorige PR met 7 minuten. De brutotijd van Evert (2:58:19 uur) is ook een aanscherping van het Clubrecord M55.