Recreantentrainingen

info

Programma recreantentrainingen

LET OP: er kunnen nog wijzigingen komen als de coronamaatregelen dat vereisen. Kijk hiervoor op de rubriek PRIKBORD.

De recreantentrainingen zijn voor lopers van alle niveau's.

Om kennis te maken met de club mogen ook niet-leden meelopen voor 2 euro per training.
We gaan er van uit dat deze gastlopers al een redelijk niveau hebben. Een kwartier rustig joggen mag geen probleem zijn, dan kun je aansluiten bij groep 1. Ben je daar nog niet aan toe dan adviseren wij onze hardloopcursus in het voorjaar. Kijk bij TRAININGEN > Hardloopcursus.

Tenzij anders aangegeven vormen we bij de trainingen 4 niveaugroepen:
groep 1 (rustig aan, regelmatig wandelpauzes),
groep 2 (dat loopt net wat harder en langer aan één stuk)
groep 3 (best pittig)
groep 4 (onze snelste lopers)

zondag 9.30 - 10.45 uur, alle niveaugroepen
Vertrek bij het clubgebouw.

woensdag 19.00 - 20.15 uur, alle niveaugroepen
Vertrek bij het clubgebouw.

In wintertijd (vanaf seizoen 2021-2022):
woensdag 14.00 - 15.30 uur, niveau 2-3
Vertrek op 's Heerenvijvers.

Daarnaast worden door enkele trainers nog extra trainingen gegeven, meestal op zaterdag. Meld je aan bij de betreffende Whatsapp-groep van Cees Koppen (groep 3-4) of Conny van de Wal (groep 2-3)

Het is belangrijk voor de kwaliteit van de trainingen dat de begeleiders overzicht hebben in de groepen en deze niet te groot worden. Bekijk goed je eigen situatie en bespreek met je trainer of je wel in de groep loopt die bij je mogelijkheden en ambities past.

Coördinator:
Johan der Kinderen

Trainers en begeleiders:
Wim de Croon, Cees van Eijk, Pieter van Esch, Hans van Hal, Jac van Heerebeek, Johan der Kinderen, Vanessa Kluytmans, Cees Koppen, Joost van Kuringen, Adrie Louwers, Marij Maas, Pieter Smits, Reny van Straten, Jan Swaans, Conny van de Wal, Marieke Meeuwis, Henry van de Ven, Carlijn Scheepens.

Zie ook de flyer "Het loopt lekker bij Atletiek Oirschot", klik op Info

info

Trainingsschema recreanten 2021 week 18 t/m 21

Je mag nu in een groep van 4 trainen op het atletiekveld, het Kemmerbos, 's-Heerenvijvers en de Oirschotse hei. Wel met onderlinge afstand van anderhalve meter en ruime afstand tussen de groepen!  

Klik op de INFO-knop voor het schema voor groep 1, 2, 3 en 4 van week 18 t/m 21

info

Trainingsschema recreanten 2021 week 14 t/m 17

Je mag nu in een groep van 4 trainen op het atletiekveld, het Kemmerbos, 's-Heerenvijvers en de Oirschotse hei. Wel met onderlinge afstand van anderhalve meter en ruime afstand tussen de groepen!  

Klik op de INFO-knop voor het schema voor groep 1, 2, 3 en 4 van week 14 t/m 17

info

Trainingsschema recreanten 2021, week 10 t/m 13

Nu we wegens de corona lock-down niet in groepen kunnen lopen, geven we hier trainingsschema's die je alleen of met een maatje kunt lopen. Misschien kunnen we eind maart weer in groepen op pad! 

Klik op de INFO-knop voor het schema voor groep 1, 2, 3 en 4 van week 10 t/m 13

info

Trainingsschema recreanten 2021, week 6 t/m 9

Nu we wegens de coronamaatregelen al lang niet meer in groepen kunnen lopen, geven we hier trainingsschema's die je alleen of met een maatje kunt lopen. 

Klik op de INFO-knop voor het schema voor groep 1, 2, 3 en 4 van week 3 t/m 9

info

Trainingsschema recreanten 2021, week 2 t/m 5

Nu we wegens de coronamaatregelen al lang niet meer in groepen kunnen lopen, geven we hier trainingsschema's die je alleen of met een maatje kunt lopen. Het zijn moeilijke tijden. Blijf in conditie, dan blijf je ook fris in je hoofd!

Klik op de INFO-knop voor het schema voor groep 1, 2, 3 en 4 van week 2 t/m 5

Nieuws

15 sep '21

Grote Clubactie 2021: Ook wij doen mee!

Op zaterdag 18 september 2021 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie!

Désirée Vasen en Digna van der Sloot hebben vorig jaar aangegeven dat zij de Grote Clubactie zouden willen organiseren en dus doet Atletiek Oirschot ook mee. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen, waarvan de opbrengst naar de jeugdactiviteiten gaat.

Hoe werkt het? Het idee is eigenlijk heel simpel. Vanaf zaterdag 18 september gaan onze jeugdleden loten verkopen (€ 3,- per stuk) en van de opbrengst gaat € 1,90 naar onze clubkas en € 0,50 naar het kind dat het lot verkoopt.

Op dinsdag 19 oktober en donderdag 28 oktober kunnen de lotenboekjes worden ingeleverd in het clubhuis. De kinderen kunnen voor de training de boekjes inleveren en na de training kunnen ze dan het geld ophalen.

Koop een lot bij onze jeugdleden en steun hiermee onze jeugd! Klik op onderstaande link.

https://lot.clubactie.nl/lot/atletiek-oirschot/avoirschot/292928

Veel succes.

12 sep '21

Alissa heeft de inzetbeker echt verdiend

Na afloop van de prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen Meerkamp reiken we elk jaar de inzetbeker uit. Die is voor het jeugdlid dat zich naar oordeel van de jeugdtrainers het afgelopen jaar het best heeft ingezet. Hierbij tellen niet alleen de sportprestaties, maar ook ambitie en de bereidheid om de trainers te helpen. De inzetbeker was vandaag voor Alissa van der Sloot, waarvoor we haar hartelijk feliciteren. Echt verdiend! 

12 sep '21

Zonnige Clubkampioenschappen Meerkamp

Vandaag waren weer de Clubkampioenschappen Meerkamp, waaraan voornamelijk onze jeugd deelnam. De foto's staan al in het FOTOBOEK.

De uitslagen, waarvan de PR's nog niet zijn bijgewerkt, staan hier.

En misschien schrijft er wel iemand een verslagje? Het hoeft niet lang te zijn. Stuur het naar promotie@atletiekoirschot.nl

Home knop