Roel tweede in Barendrecht

Roel van de Ven deed mee aan de Zuid-Hollandse Kampioenschappen Meerkamp. Hij schrijft:

Zaterdag 6 juli ging ik samen met mama naar Barendrecht voor een 2 daagse meerkamp. Ik had er heel veel zin in, ook omdat we samen in een hotel gingen slapen, want zondag moest ik er weer op tijd zijn.

Ik begon zaterdag met de 60 meter sprint. Hier liep ik een tijd van 10.68 sec. Net geen PR ondanks dikke tegenwind. Daarna gingen we verspringen, dit ging best wel oké maar we hadden ook hier wel veel last van de wind. Het laatste onderdeel van de zaterdag was balwerpen. De eerste poging ging niet goed, ik gooide verkeerd en er kwam een harde windvlaag. Deze poging was ongeldig. De 2e poging was super en gooide ik een PR van 24,70.

Zondag ochtend begonnen we met hoogspringen. Dat ging echt slecht. Maar gelukkig ging kogel supergoed en stootte ik een PR van 5,59.

Met 1 punt verschil tussen de nr 1 en en mij gingen we de 1000 meter in. Ik was heel erg zenuwachtig. Na een goede start en goede eerst ronde ging het daarna iets minder. Ik heb alles op alles gezet en had een hele goede eindsprint, maar helaas was de nr 1 niet meer in te halen.

Met een heel mooie beker ben ik heel tevreden naar huis gegaan. Op naar de volgende wedstrijd in Barendrecht op zaterdag 31 augustus. Dat zijn de open Zuid-Hollandse kampioenschappen voor pupillen. Ik hoop dat er heel veel kinderen meer mee gaan! Gaan jullie met mij en Lotte mee?