Op naar de finish!

Na 10 weken zit het er op: vanavond was de laatste training van de hardloopcursus 2024. Trainers Johan en Cees trokken met de lopers het Kemmerbos in, waar ze als ultieme proef minimaal twee rondjes hardlopend moesten afleggen. Dat haalden ze allemaal. Dit jaar hadden we aan het begin en aan het einde van de cursus ook een coopertest. Daarbij moesten de deelnemers in 6 minuten zoveel mogelijk meters op het atletiekveld afleggen. Van alle deelnemers waren de prestaties opmerkelijk verbeterd.

Na een verkorte training waren de recreantengroepen ook binnen en hadden Ria, Gerda, Miranda en Dilia voor de traditionele koffie en beschuit met aardbeien gezorgd. De cursisten kregen hun diploma’s uitgereikt van de trainers Johan en Cees. Er was ook nog een extraatje voor Charlotte de Boer en Gerard Heijmans die de minste trainingen hadden gemist.

We begonnen op 14 april met 35 aanmeldingen, waarvan er 6 al lid waren. In de loop van de cursus vielen er helaas enkele deelnemers af, maar 29 haalden de finish. Daarvan zijn er nu al 12 lid geworden!

De deelnemers die vóór 1 juli lid worden hoeven pas vanaf 1 oktober contributie te betalen.