Clubkampioenschappen Meerkamp

De Clubkampioenschappen Meerkamp van 2022 gaan de boeken in als een gedevalueerde editie. We hadden bijzonder veel pech met onze timing. Mede omdat er vorig jaar geluiden waren dat er ‘teveel in korte tijd’ te doen was (begin van de scholen na de vakantie, kamp én clubkampioenschappen allemaal heel kort na elkaar) besloten we dit jaar weer één weekje later te gaan zitten in september.

Dat werd dus de 18e, maar het weer stak er een stokje voor. Ik heb de screenshots nog opgeslagen op mijn GSM: werkelijk de hele dag niks als donkerrode onweersbuien en donkerrode hoosbuien boven Oirschot en omstreken. We konden niet anders dan verzetten, ook al was het last-minute. Dat leverde natuurlijk een aantal afmeldingen op. Volkomen logisch, maar natuurlijk erg jammer. Het was kiezen voor de minst slechte oplossing.

De hele week richting 24 september zag het er goed uit, maar uiteindelijk draaide het toch weer om en viel er nog flink wat regen. Afgezien van één bui tussen 10.40 en 11.00 uur was het gelukkig niet veel meer dan miezer en warempel werd het rond 12.00 uur zelfs weer droog en zou je kunnen zeggen dat het een ‘prima namiddag’ was. Helaas had ondertussen ook corona zijn intrede weer gedaan en waren daardoor nog een aantal leden geveld. Het zat niet mee dit jaar…

Ongeacht het voorgaande: alle lof voor zij die er wel waren en er samen een mooie sportieve dag van maakten. Ook heel erg veel dank aan alle juryleden en helpers die het samen met de organisatie mogelijk maken deze dag rond te krijgen.

Hopelijk hebben we volgend jaar weer gewoon een lekkere nazomerse septemberdag vol zon. Maar nu kijken we eerst vooruit naar het winterseizoen:

– Vanaf oktober trainen we met de jeugd weer binnen (in gymzaal de Linde)
– Vanaf 13 november begint het nieuwe cross-seizoen,
– Op 6 november kunnen we alvast een beetje inkomen met onze eigen oriëntatieloop
– Gedurende de wintermaanden gaan we natuurlijk ook weer lekker indoorwedstrijden doen.

Voor elk wat wils, dus tot snel!

Namens de Technische Commissie en organisatie,

René van de Ven